Over ons

35 jaar ervaring!

Meer dan drie decennia geleden begon Paul Van Breda lokaal irrigatiesystemen te installeren onder de naam VBS. Aanvankelijk waren irrigatiesystemen een symbool van welvaart en werden ze gebouwd met PVC. Na verloop van tijd werden de systemen echter betaalbaarder, toegankelijker en geavanceerder door het gebruik van nieuwe materialen, integratie van elektronica en afstandsbediening. VBS-Irrigatiesystemen werd al snel dé referentie in België voor beregening van sportvelden, tuinen en openbaar groen.

Fast forward naar 2022. Paul Hermans nam de teugels van het bedrijf over en haalde onmiddellijk Raf Bresseleers aan boord, een doorgewinterde industriële expert die ondertussen naam had gemaakt op Tomorrowland.

Raf is één van de weinige Europeanen met een “Certified Irrigation Auditor and Designer” certificering van de prestigieuze American Irrigation Association.

Modernisering

Paul Hermans moderniseert ondertussen volop het bedrijf en gaf het al snel een nieuwe naam “Hydroplan” om het een jonger en frisser imago aan te meten. Hij heeft verder geïnvesteerd in moderne apparatuur en trainingen om ervoor te zorgen dat de meest efficiënte irrigatiesystemen bij klanten worden geïnstalleerd.

Ondertussen heeft hij ook een nieuwe designer aan boord gehaald, Jitse Matthyssen.

Tenslotte vervoegde Martine Schellens onze rangen. Zij zorgt voor de dagelijkse communicatie met de klanten en staat in voor de planning. Met een tomeloze inzet  helpt zij onze klanten met hun afspraken en controleert of alles vlot verloopt.

Innovatie en klantenservice

Van een bescheiden begin tot een bedrijf gericht op innovatie en klantenservice, het nieuwe managementteam staat klaar om het bedrijf verder te professionaliseren. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze de beste irrigatieoplossingen krijgen die op de markt verkrijgbaar zijn, ondersteund door een team van doorgewinterde experts.

Voor de uitbreiding van het bedrijf zijn we overigens nog op zoek naar nieuwe mensen.

Wij heten je welkom op onze kantoren te Brecht, maar we komen ook graag bij je langs.