Tuinen en parken

Maatwerk

Droom je van een weelderig groene tuin maar weet je niet waar te beginnen, of ben je het beu om tijdens droge zomers te worstelen met emmers en tuinslang om je tuin levend te houden?

Hydroplan kan u helpen met de juiste beregening.

Ons team van experts levert beregeningsoplossingen op maat van elke tuin en park. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en om een andere aanpak vraagt. Daarom hanteren wij een specifiek ontwerp dat flexibel is en verder kan worden aangepast aan uw wensen en, niet onbelangrijk, volgens de waterbehoefte van uw aanplantingen.

Flexibel

Bij Hydroplan geloven we niet in een algemene aanpak. Hoewel we standaard de beste materialen van A-merken gebruiken, maken we nooit standaardprojecten. Wij bieden een breed scala aan irrigatiesystemen, waaronder sproeisystemen, druppelsystemen of een combinatie van beide, om ervoor te zorgen dat uw tuin op de juiste plaatsen en met de juiste frequentie de juiste hoeveelheid water krijgt.

U zal het snel merken : door te kiezen voor het juiste beregeningssysteem wordt uw tuin gewoon nog mooier.

Aanleg door Hydroplan

Met moderne machines kunnen we sleufloos buizen en leidingen aanleggen zonder grote graafwerken, zodat alles snel, soepel en foutloos verloopt

Aanleg door uw tuinaannemer

U kan er ook voor kiezen om uw beregening te laten installeren door uw tuinaannemer. Wij geven hem of haar een gedegen opleiding en staan hem of haar desnoods bij om uw systeem perfect af te werken

Aanleg door uzelf

Voor de handige Harry’s onder u, u kan het ook zelf plaatsen.
Opnieuw met een opleiding van ons en met eventuele bijstand om het helemaal af te werken

In alle gevallen biedt ons designteam een deskundige begeleiding. Zij tekenen uw plan uit en houden rekening met uw wensen.

Onderhoud

Vergeet niet om uw irrigatiesysteem jaarlijks door ons te laten controleren om uw installatie in topconditie te houden.

Wij doen dit bij de opstart in de lente of bij het winterklaar maken in de herfst.

Hydroplan biedt u deze services. Wij kijken uw systeem na, testen het uit, noteren eventuele verbeteringen en overleggen met u.

Werkwijze

Wil je meer informatie over de (her)aanleg van jouw tuin of park?