Sportterreinen

Irrigatiesysteem

Bij Hydroplan begrijpen we dat een goed irrigatiesysteem essentieel is voor het behoud van optimale sportvelden. Welk type sportveld u ook heeft, wij hebben de expertise in huis om het juiste irrigatiesysteem te installeren en uw terrein in topconditie te houden.

Rain Bird IQ4-controller

Van een tennisveld tot volautomatische beregening van meerdere sportvelden tegelijk, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen. Onze Rain Bird IQ4-controller maakt irrigatieprogrammering op afstand mogelijk, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om uw velden er groen en strak uit te laten zien.

“Met Hydroplan ligt je mat er altijd groen en strak bij!”

Topmerken

Laat een droog veld je niet weerhouden van de overwinning, een goed bewaterde grasmat is de sleutel tot succes op het speelveld. Bij Hydroplan weten we dat als geen ander en daarom gebruiken we al meer dan twee decennia top-of-the-line irrigatiesystemen van het merk Rain Bird, om sportvelden groen en strak te maken

Of u nu gebruik maakt van oppervlaktewater, kraanwater, gebufferd regenwater of bronwater, wij zorgen ervoor dat uw sportvelden altijd in optimale conditie zijn met een irrigatiesysteem op maat. En met de Rain Bird IQ4-controller kunt u het proces zelfs automatiseren en op afstand bedienen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Hydroplan u kan helpen uw bewateringsdoelen te bereiken.